Grote inkoopexpertise
met een passend advies.

We plaatsen uw advertentie of banner nu vaak in onze uitgaves en op onze websites, maar we kunnen voor een nog groter bereik zorgen.

We werken samen met de beste uitgevers in de regio, voor gunstige doorplaatstarieven, verschijnt uw uiting op de best gelezen lokale kranten en hun goedbezochte websites, laat ons een voorstel doen?

Ook landelijk kunnen we doorplaatsen, maar ook in vakbladen of online op bijvoorbeeld vacaturesites, probeer ons uit? 0492-845350.

Succes verzekerd.

Print
werkt!

Zowel reclamedrukwerk, bijv. flyers, of uitgaves op print, bijv. weekkranten, werken nog steeds prima om uw doelgroep te bereiken. De ‘internetvijver’ wordt steeds groter en alleen wie het meeste budget besteedt komt bovendrijven.

Natuurlijk verandert de markt 45% internet, 55% print, maar het zal nooit 100 – 0 worden. Daarom zijn we overtuigd (onderzoeken bewijzen dat ook), dat print nog lang zal voortbestaan en een prima middel is om de klant te bereiken.

Als grote drukwerkinkoper, kan Adcommunicatie gunstige prijzen bedingen, probeer ons vrijblijvend uit, scherpe prijzen! 0492-845350.


Hoe kunnen
wij u helpen?

In een vrijblijvend gesprek, willen we graag weten wat u drijft, interesseert en welk doel u wilt bereiken, we denken graag mee en komen dan met een passend voorstel om uw boodschap uit te dragen.