Media

ONLINE-MARKETING en OFFLINE-MARKETING:
Adcommunicatie heeft, onder leiding van media expert Christel Sanders (06-30073181), in de afgelopen jaren bewezen dat zij meer doet dan enkel reclame maken.
Klanten van Adcommunicatie profiteren van de gunstige landelijke inkoop van Online prijzen en Offline mm-print-prijzen en de know how die is opgebouwd. We doen er alles aan doen om op een zo efficiënt mogelijke manier rendement te boeken met de beschikbare middelen.

Of u nu een budget heeft van € 200,- of € 250.000,- Adcommunicatie behandelt en ondersteunt u als een volwaardige partner. Mede in de afgelopen jaren kom je niet weg met enkel mooie verhalen en halve ideeën. Dit is dan ook de reden dat juist veel reclamebureaus verdwijnen of gedwongen worden in te krimpen in personeel en organisatie.

Het belangrijkste van een goed reclamebeleid is de keuze uit de beschikbare media en de balans hiertussen.
Er wordt gekeken naar de toepasbaarheid van een legio aan bestaande aanbieders en de vele nieuwe aanbieders en mediamogelijkheden die zich maandelijks aanmelden.
Adcommunicatie heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in deze tak van sport en kan dan ook met ieder budget het hoogst mogelijke resultaat behalen. Dit uiteraard in nauwe samenspraak met u als ondernemer, want wie heeft er meer kennis over uw bedrijf en wensen als uzelf.

Om een correct advies te kunnen geven gaan Christel Sanders (06-30073181) of Ad Klaasen (06-13829017) met u rond de tafel om te kijken wat úw doelstellingen en mogelijkheden zijn. Tevens wordt er gekeken naar het verleden, het heden en de verwachtingen naar de toekomst.
Adcommunicatie kijkt vanuit een objectief perspectief naar de markt en heeft maar één doelstelling!
Samen met u het beschikbare budget optimaal te besteden zodat er een jarenlange samenwerking zal ontstaan waarbij u als klant (bijna) geen omkijken heeft naar uw reclamebeleid, dat anders juist zoveel tijd en energie opslokt. Ook krijgt u een stuk rust op dit gebied, omdat u de vele telefonische aanvragen e.d. doorverwijst naar Adcommunicatie.

Het voordeel is en blijft dat u profiteert van de door Adcommunicatie bedongen prijzen en gratis opmaak van uw advertenties.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk onze referenties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

Meer informatie?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze website, producten of diensten? U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op