Websites

BOUW WEBSITES en ONLINE-MARKETING:
Visuele communicatie op het World Wide Web is de meest gebruikte vorm van communicatie op het internet. Geen enkel bedrijf ontkomt er tegenwoordig aan. De ogen zijn het primaire zintuig tijdens het surfen, daarom is de visuele uitstraling van een website van groot belang om de potentiële klant de communicatieve boodschap van de site te laten begrijpen.

Overzichtelijkheid, navigeerbaarheid en een goede balans tussen de kleuren, lettertypen en lettergrootte, dat vormt de basis voor een efficiënte website. Daarnaast moet een website passen bij de cultuur en communicatieve doelstellingen van de organisatie. We zullen in samenwerking met onze partners, altijd een site ontwerpen en ontwikkelen welke voor 100% is afgestemd op de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Het ontwikkelen van een effectieve website valt of staat met het concept. Een website moet immers een toegevoegde waarde leveren, en niet het doel voorbij schieten.

Uw website hoger in de ‘rankings’ op bijv. Google brengen, doen we met onze Online Marketing afdeling.

Bekijk onze referenties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

Meer informatie?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze website, producten of diensten? U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op