Uitgeverij

Door de jaren heen heeft Adcommunicatie verschillende succesvolle eigen producten ontwikkeld (in eigen studio ontwerp en opmaak).

  • Weekkrant De Loop Helmond, die we wekelijks, met een eigen redactie en opmaak in onze eigen studio opmaken en verspreiden in Helmond, in een oplage van 39.500 ex. Kleurrijk en betrokken bij haar Helmondse lezers. En Groot Peelland (100.000 ex.) wordt 1x in de maand in de regio verspreid. En de exploitatie van DE Nieuwssite van Helmond: www.helmondnu.nl met inmiddels een groot bereik. Zie voor tarieven (tel. info bij bladmanager/acquisitie: Christel Sanders 06-30073181 of redactie e.d.: www.deloop.eu
  • Van huis uit zijn wij uitgevers, grafisch ontwerpers en communicatiespecialisten. Onze klanten hebben ons door de jaren heen steeds vaker gevraagd om ook hun drukwerk en outdoor producten te verzorgen.

    Met onze jarenlange kennis, netwerk, ervaring en contacten in de drukwerk en als een van de grootste drukwerk inkopers van de regio, bieden we u niet alleen zeer voordelige prijzen maar zeker ook zo belangrijk: gegarandeerde kwaliteit.

    Onze vakmensen staan voor u klaar, stel uw vraag via info@adcommunicatie.nl en we antwoorden snel. Door deze helderheid en onze zeer voordelige tarieven zijn wij in staat het door u gewenste product tegen een scherpe prijs te leveren.

    Voor de professionele drukwerkinkoper: informeer bij Adcommunicatie.

    Met een prijs/kwaliteit verhouding die kan wedijveren met de top 5 van Nederland.

Naast deze eigen producten, zijn we actief met: media-plaatsingen voor onze klanten, door geheel het land, zowel Offline als Online, voor gunstige inkoop mm-tarieven; ontwerp en opmaak; drukwerk en websites.

Bekijk onze referenties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

Meer informatie?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze website, producten of diensten? U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op