Uitgeverij

Door de jaren heen heeft Adcommunicatie verschillende succesvolle eigen producten ontwikkeld (in eigen studio ontwerp en opmaak).

  • Weekkrant De Loop Helmond, die we wekelijks, met een eigen redactie en opmaak in onze eigen studio opmaken en verspreiden in Helmond, in een oplage van 39.500 ex. Kleurrijk en betrokken bij haar Helmondse lezers. En Groot Peelland (100.000 ex.) wordt 1x in de maand in de regio verspreid. En de exploitatie van DE Nieuwssite van Helmond: www.helmondnu.nl met inmiddels een groot bereik. Zie voor tarieven (tel. info bij bladmanager/acquisitie: Christel Sanders 06-30073181 of redactie e.d.: www.deloop.eu
  • Website www.drukwerkeasy.nl is een internet formule waarbij flexibel gebruikersgemak en voordelig inkopen de belangrijkste noemer is. Met op de achtergrond grafische vakmensen die u ten dienste staan. Onze klanten hebben ons door de jaren heen steeds vaker gevraagd om hun drukwerk te verzorgen. Hierdoor biedt drukwerkbrabant.nl, als een van de grootste drukwerkbemiddelaars van de regio, u niet alleen zeer voordelige prijzen maar zeker ook zo belangrijk: gegarandeerde kwaliteit.
 Drukwerkeasy.nl maakt het bestellen van drukwerk helder en inzichtelijk voor iedereen.

Naast deze eigen producten, zijn we actief met: Media-plaatsingen voor onze klanten, door geheel het land, zowel Offline als Online, voor gunstige inkoop mm-tarieven; Ontwerp en opmaak; Drukwerk en Websites.

Bekijk onze referenties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

Meer informatie?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze website, producten of diensten? U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op